Story Saturday. Kjapp random word generator.

Først ut blir å bare generere ett tilfeldig ord og skrive en short.

Ord: sphere – Norsk: sfære

EKST. NIGHT
I en skog er det en stor trestamme med et lite vindu og en liten dør.

INT. NIGHT
KNURK sitter ved matbordet i hiet sitt for å spise kveldsmat, da et sterkt lysglimt skinner opp utenfor vinduet. Det rister i hele hulen, og Knurk søker tilflukt under bordet. Det smeller et høyt smell som en eksplosjon, og det blir mørkt og stille.

En svak glød pulserer utenfor vinduet, og Knurk titter nervøst over vinduskarmen. Han blir nysgjerrig, og åpner døren til hiet forsiktig.

Han ser bortover en lang stripe av små flammer og glødende sten fram til et lite krater der det ligger en lysende kule som ser ut til å være av glass.

Knurk stirrer forundret over kanten av krateret, og glasskulen ser fredelig ut der den ligger.

Knurk får en ide, og kommer tilbake med en bøtte med vann som han tømmer over kulen. En hissende lyd og masse damp kommer fra krateret. Når dampen letter ligger glasskulen nedkjølt og helt sort og livløs.

Knurk kjenner forsiktig på kulen, før han løfter den opp og ser nærmere på den. Kulen passer i hånden hans. Uten å helt vite hva det er, tar Knurk den med tilbake inn i hiet.


Progress:

  • Kulen rører litt på seg
  • Knurk må holde den varm når den blir lysblå, kald når den blir rød osv. Som et egg må han passe på det, og til slutt klekkes en slags “PHOENIX” lignende fugleskapning ut av kulen.
  • Sticky ending: Knurk er en kjøtteter, så han dreper julen og spiser den til middag.
  • Blir dårlig i magen, driter ut en ny “kule”
  • …evig matforsyning..

THE END