Stukehandboka

Stukehandboka™
Stuck i Handboka ™
Klask i Handboka ™

Jobber litt her og der med et “samlebok” prosjekt som omhandler en narkoman livsstil, med fokus på skikk og bruk, beretninger og normer og “regler”. Dette kan også være en bok for pårørende, da innholdet vil bestå av bidrag fra gata.

Boken skal være gratis, med humor som hovedfaktor – da et narkomant liv for det meste er ufattelig tragisk – men også magisk for de som klarer å overleve det.

Et annet “notatbok” prosjekt jeg har søkt om patent på er “Klask i Handboka” som er tenkt å være “offline high tech” i form av “magnet-cover” (mobildeksel-format) og “magnethanske/finger” – Etter de første avslagene jeg fikk, innså jeg imidlertid hvor grundig jeg må gå til verks for å utarbeide et ferdig konsept – og det har jeg dessverre alt for lite fritid til om dagene..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *